12 Aug . 3 x


Wat een zaterdag

Vanmorgen kwam daar de 142 aan . Zat op een dak van buren omdat de jongen aan het trainen waren en kleppen zijn dan dicht . Wel het dichts bijzijnde dak. Zag hem zitten . Wat in elkaar en dacht het zou toch niet? Fluitje en jawel leven in De Duif. Hij kwam op hok zitten en zag dat t de 142 was. Super blij mee !!

Dit betekent dat we er nog 1 van de 10 op Issoudun moeten krijgen . Gisteren de 111 die we eerder hadden verwacht . Gerrit zag hem gisteren als 1e en ook dat ie gewond was. Wond aan de vleugel . Valt hopelijk mee . Stond goed in kampioenschap duif Fond .

Zaterdag 3 vluchten

Wat een succes hebben onze duiven gegeven . Ja geweldig . Blij en wederom trots op de ploeg.

Vluchten van 90 km , 255 km en 713 km . Alle vluchten nr1 in de club . In rayon ook tevreden. Niet alles ging goed hoor want natour en jong zouden samen binnen kunnen komen en dat gebeurde dus ook . Dat was drama maar nemen we maar voor lief .

Zoef

Goed we staan te wachten op natour en jong . Wat goed gepland ! Ze moeten eigenlijk tegelijk komen dus wie komt eerst. Zoefffff . Wow wat is dat joh. Dat moet een duif zijn en ja hoor er is er 1 maar niet op klep want dit ging veel te hard . Omhoog dus en rondjes maken . Dacht een jong maar bleek toch oud te zijn  . Wil niet naar beneden en er komt een 2 e dus ook niet naar beneden .