14 sept Vakantie

Vrij

Seizoen is klaar. Wij proberen in voorjaar en najaar lekker te genieten van onze vakantie. Nu 2 weken vrij en toch weer even naar een Grieks eiland. Ja dat is wel ons ding. Duiven worden weer verzorgd door Gerrit en huis wordt bewoond.

Felicitatie

Prachtig was een felicitatie van ‘buurman ‘ liefhebber Gerard Heinhuis. Het was voor kampioenschap Generaal Rayon West :

Wij hebben op een eind net een paar punten meer en Gerard vond het best spannend.  Dit was het natuurlijk ook. Zo houden we elkaar lekker scherp zei hij . Zo is het natuurlijk ook. In de club 1e worden is prachtig maar dan kijk je altijd verder naar woonplaats en regio. Daar wil je dan ook goed vliegen. Kijk eens wat een topliefhebbers er in rayon west vliegen!
In West tellen alle vluchten . Alle Vitesse, Midfond , Fond en Jonge duiven vluchten.!!,
Dan kijk je weer verder naar Samenspel en Afdeling.

Ons vlieghok staat op 100 meter van Gerard zijn hok . We liggen niet echt gunstig volgens Gerard maar doen het toch aardig goed in de regio en Samenspel / Afdeling
Onze duiven trainen ook best wel eens samen. Daar is niets mis mee. Opvallend is ook dat ze soms ook zo weer uit elkaar gaan.
Gerard nogmaals dank voor felicitatie en nu de rust en rui.